Alpkit
Results 1 to 5 of 5

Thread: Having problems with pics

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ipswich
    Posts
    5,473

    Default Having problems with pics

    I am trying to up load pics in to Makers section, all i keep getting is a red ! mark saying i have used my allotted amount up, I have been in to the manager but cant work it out.

    I have tried a URL fro Picasa but all i get is a little icon on the post

    Can someone help please

    Thank you in advance
    One Life Live it..



    FioFO - Suffolk Bushcraft Group - https://www.facebook.com/groups/643121152397217/

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Normandy, France. Originally Kent, UK.
    Posts
    4,599

    Default

    If you're trying to link to an image already on the internet then find that image, right click on it and select "copy image location"

    Next go to the message you're attempting to post here and then type [IMG] then right click after it and select paste, the image location should then appear after that, then end it with [/IMG]

    The [ is not to be confused with {. You'll find these keys beside the P on your keyboard, (the { is highcase)

    Hope this helps.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Yorkshire
    Posts
    23,554

    Default

    Did you use the insert image button?

    I'm not too savvy on picasa so not sure what options you get for sharing, you're looking for a direct link or a file ending with .jpg
    Rich

    www.trek-lite.com - New Lightweight Backpacking Forum

    Heading North - my trip blog

  4. #4
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    North West London
    Posts
    10,684

    Default

    I'm having a similar problem loading pics from the computer. I keep getting the file to big marker. I've adjusted the settings to standard editor as advised, but still no joy. Its probably me.
    Cheers,
    Colin.

    I am not young enough to know everything.
    Oscar Wilde

  5. #5
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Hungary
    Posts
    5,333

    Default

    Right click on the image in your Picasa album and click 'Copy Image URL'.

    Then add the IMGs described by biker.

    Quote Originally Posted by Biker View Post
    "...then type [IMG] then right click after it and select paste, the image location should then appear after that, then end it with [/IMG]..."
    A Picasa image URL will look something like this...

    https://lh5.googleusercontent.com/-Y...s800/djarv.jpg

    Stick the IMGs on either side of the above link and an image will appear in the thread.

    Last edited by sandbender; 21-04-2012 at 19:22.
    “The world is a book and those who do not travel read only one page.”
    Antoine de Saint-Exupéry

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •